Graffiti tapet fra Uwalls.no

Graffititapeter og graffiti-veggmalerier er et fenomen som lar deg bringe kunstneriske kreasjoner inn i hjemmet ditt. Design av denne typen bidrar til å skape et unikt og levende rom. Det første skrittet mot et vakkert rom er å finne den rette tapetbutikken av høy kvalitet. Ved å velge Uwalls kan du dekorere hjemmet ditt i stil med moderne kunst.

Fototapeter med graffiti

Med tapetertil sover ommet kan du skape smakfulle rom i hjemmet ditt. Soverommet er et sted hvor vi tilbringer en stor del av dagen, så det er viktig å kjøpe en veggdekorasjon som oppfyller våre krav. Det er ikke lett å velge et tapet som vil representere rommet vårt på en god måte. Hver og en av oss har forskjellige krav og preferanser, så det perfekte produktet vil være forskjellig fra person til person. For noen mennesker kan gatekunsttapet være det beste valget. Det er en veldig moderne løsning som gjør soverommet vårt til et kunstverk.

Veggmalerier graffiti og gatekunstmalerier

For elskere av graffiti og gatekunst har vi mange mønstre og farger, som rødt, blått, grått eller svart, der du vil finne noe som vil appellere til deg.

En av de mest populære kategoriene er:

Tapet street art - levering og priser

Nettbutikken Uwalls.no tilbyr tapeter og fototapeter av høy kvalitet til rimelige priser. Produktet du velger vil bli tilpasset i forhold til lengden og bredden du ønsker. Prisen per kvadratmeter tapet eller fototapet er £17. Vi tilbyr gratis levering via UPS-kurér, så hvis du velger oss, får du en tjeneste til en overkommelig pris.

Street art-tapeter: hvorfor er det verdt det?

Under renoveringen av hjemmet vårt tenker vi ofte på hva som vil være den beste ideen for å dekorere rommet vårt. Vanligvis velger vi mellom maling og tapet eller et fototapet. Det er imidlertid flere ting å ta hensyn til i denne forbindelse. Til tross for at det er enkelt å påføre maling på veggene, blir det lett skittent og krever hyppige utbedringer hvert annet eller tredje år. Situasjonen er annerledes for tapeter og fototapeter. Det er vanskelig å skitne til denne typen utsmykning, og etter påføring kan vi glede oss over tapetets friske utseende i opptil 30 år. Ved å bruke tapet er det enkelt å skape et smakfullt rom uten å måtte bruke et stort antall andre dekorasjoner. Det er en enkel måte å friske opp et rom på. Å dekorere veggene i et rom er en beslutning som vil følge oss i mange år, så det er viktig å velge et produkt av høy kvalitet, som tapet og fototapet.

les mer