Vilkår for bruk uwalls.no

INFORMASJON OM OSS

 

Dette nettstedet eies og drives av KLW Sp. z o.o.

Adresse:

st. Rakowiecka 41/10

02-521, Mazowieckie Wojewodztwo,, Warszawa

Skatte-ID: 9223057591

E-post: [email protected]

Bankopplysninger:

PKO Bank Polski S.A.

IBAN: PL05 1020 5356 0000 1802 0224 8557

Nedenfor finner du informasjon som beskriver vilkårene for våre produkter og tjenester. Ved å kjøpe noen av produktene på uwalls.no eller bruke nettstedet vårt, godtar du å være bundet av disse vilkårene.

Hvis du vil kontakte oss, kan du sende en e-post til [email protected].

____________________________________________

VILKÅR FOR BRUK AV NETTSTEDET

Les vilkårene og betingelsene nøye, da du ved å surfe på og bruke dette nettstedet bekrefter at du godtar dem. Du kan skrive ut disse vilkårene hvis du ønsker å beholde en kopi. Vår personvernerklæring beskriver hvordan vi behandler opplysninger om deg og er også en del av disse vilkårene.

Hvis du legger inn en bestilling på dette nettstedet, vil kjøpet ditt være underlagt våre tjenestevilkår.

Hvis du er forbruker, vil ingenting i disse vilkårene påvirke dine lovbestemte rettigheter, og hvis noen av disse vilkårene viser seg å være ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndheves ved lov, vil de bli fjernet fra disse vilkårene, men de gjenværende vilkårene vil fortsatt gjelde og fortsette å virke.

____________________________________________

BRUK AV NETTSTEDET

Vi ønsker at du skal være så komfortabel som mulig når du bruker nettstedet vårt. Derfor anbefaler vi at du bruker den nyeste versjonen av nettleserne Google Chrome eller Safari. Du kan bruke andre nettlesere for å få tilgang til nettstedet vårt, men vi kan ikke garantere for opplevelsen eller sikkerheten når du bruker nettlesere som vi ikke støtter.

Vi anbefaler også at du oppdaterer nettleserversjonen din og enhetens operativsystem for å få de nyeste sikkerhets- og ytelsesoppdateringene.

____________________________________________

TILGANG TIL NETTSTEDET

Vi forbeholder oss retten til å revidere dette nettstedet eller trekke tilbake tilgangen til deler av eller hele nettstedet når som helst. Vi kan også endre disse vilkårene og betingelsene fra tid til annen, så du bør sjekke dem regelmessig, da du vil være bundet av eventuelle endringer neste gang du besøker nettstedet.

____________________________________________

NØYAKTIGHET AV INFORMASJON

Selv om vi har iverksatt rimelige tiltak for å sikre at informasjonen på dette nettstedet er nøyaktig og oppdatert, bør du ikke stole på den, da den kun er ment som informasjon. Vi gir ingen garanti (verken uttrykkelig eller underforstått) med hensyn til materialet på nettstedet og påtar oss intet ansvar (i hvert tilfelle i den utstrekning loven tillater det) for nøyaktigheten, fullstendigheten, aktualiteten og påliteligheten til informasjonen på dette nettstedet.

____________________________________________

VÅRT ANSVAR

Materialet som vises på dette nettstedet, leveres uten noen form for garanti, og vi kan ikke holdes ansvarlige for:

● økonomiske tap (for eksempel tap av inntekt, data, fortjeneste, kontrakter, forretninger eller forventede besparelser)

● forretningsmessige tap eller utgifter

● tap av goodwill eller omdømme

● konsekvenstap eller -skade

som oppstår som følge av din bruk av nettstedet (med unntak av krav som oppstår som følge av kjøp du foretar som er underlagt våre salgsvilkår).

____________________________________________

VIRUS OG HACKING

Vi kan ikke garantere hastigheten eller sikkerheten på dette nettstedet, og vi er ikke ansvarlige overfor deg for tap eller skade på datautstyr, programvare eller data som følge av virus, bugs, trojanske hester eller annet teknologisk farlig materiale som kan infisere datamaskinen din som følge av bruk av dette nettstedet.

____________________________________________

LENKER PÅ NETTSTEDET VÅRT

Hvis dette nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder eller ressurser fra andre tredjeparter, er disse kun ment for din bekvemmelighet. Vi kontrollerer ikke innholdet på disse nettstedene eller ressursene og er ikke ansvarlige for dem eller for eventuelle tap eller skader som kan oppstå som følge av din bruk av dem.

____________________________________________

OPPHAVSRETT

Vi har opphavsrett til all design, tekst, grafikk, utvelgelse og tilrettelegging av disse, samt alle programvarekompileringer, underliggende kildekode, programvare og alt annet materiale på dette nettstedet.

Du kan laste ned og skrive ut utdrag fra dette nettstedet hvis du ønsker å beholde en kopi eller for administrative formål, forutsatt at du ikke endrer noe materiale og beholder merknaden om opphavsrett, og forutsatt at du ikke bruker nettstedet til kommersielle formål eller drar nytte av det. All annen bruk av materialet på dette nettstedet er strengt forbudt uten vårt skriftlige forhåndssamtykke.

____________________________________________

JURISDIKSJON

Dette nettstedet, alt dets innhold og enhver kontrakt som oppstår som følge av bruken av det, skal reguleres av og tolkes i samsvar med engelsk lov. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i å underkaste deg de engelske domstolenes eksklusive jurisdiksjon.