Vilkår for bruk uwalls.no

INFORMASJON OM OSS

Dette nettstedet eies og drives av KLW Sp. z o.o.

Adresse:

st. Kielecka 41A/8 02-530, Warszawa

Skatte-ID: 9223057591

E-post: [email protected]

Bankopplysninger:

PKO Bank Polski S.A.

IBAN: PL05 1020 5356 0000 1802 0224 8557

Nedenfor finner du informasjon som beskriver vilkårene vi tilbyr våre produkter og tjenester under. Ved å kjøpe noen av produktene på uwalls.no eller bruke nettstedet vårt, godtar du å være bundet av disse vilkårene.

 

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er du velkommen til å kontakte oss via e-post på [email protected]. Vi er her for å hjelpe deg!

VILKÅR FOR BRUK AV NETTSTEDET
 
 

Vennligst les vilkårene nøye, da du ved å surfe på og bruke dette nettstedet godtar dem. Du kan skrive ut disse vilkårene hvis du ønsker å beholde en kopi. Vår Retningslinjer for personvern beskriver hvordan vi behandler informasjon om deg, og er også en del av disse vilkårene. Hvis du legger inn en bestilling på dette nettstedet, vil kjøpet ditt være underlagt våre Tjenestevilkår. Hvis du er forbruker, vil ingenting i disse vilkårene påvirke dine lovfestede rettigheter, og hvis noen av disse vilkårene viser seg å være ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndheves ved lov, vil de bli fjernet fra disse vilkårene, men de gjenværende vilkårene vil forbli i kraft og fortsette å gjelde.

BRUK AV NETTSTEDET
 
 

Din komfort og sikkerhet når du bruker nettstedet vårt, er av største viktighet for oss. For å få den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker de nyeste versjonene av nettleserne Google Chrome eller Safari. Selv om du kan få tilgang til nettstedet vårt ved hjelp av andre nettlesere, må du være oppmerksom på at vi ikke kan garantere samme opplevelse eller sikkerhetsnivå. I tillegg anbefaler vi at du holder nettleseren og operativsystemet ditt oppdatert for å dra nytte av de nyeste sikkerhetsforbedringene og ytelsesoppdateringene.

TILGANG TIL NETTSTEDET
 
 

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller trekke tilbake tilgangen til hele eller deler av dette nettstedet. Vi kan dessuten endre disse vilkårene med jevne mellomrom, så vi anbefaler deg å lese gjennom dem regelmessig. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du eventuelle endringer, som vil være bindende ved ditt neste besøk.

NØYAKTIGHET I INFORMASJONEN
 
 

Selv om vi har gjort vårt ytterste for å opprettholde nøyaktig og oppdatert informasjon på dette nettstedet, ber vi deg avstå fra å stole utelukkende på den. Innholdet er kun ment for informasjonsformål. Vi gir ingen garantier, verken uttrykkelige eller underforståtte, for materialet på nettstedet. I den grad loven tillater det, fraskriver vi oss ansvaret for nøyaktigheten, fullstendigheten, aktualiteten og påliteligheten til all informasjon som finnes her.

VÅRT ANSVAR
 
 
Innholdet som presenteres på dette nettstedet leveres uten noen garantier, og vi skal ikke holdes ansvarlig for:
  • Økonomisk tap (for eksempel tap av inntekt, data, fortjeneste, kontrakter, virksomhet eller forventede besparelser)
  • Tap eller utgifter i virksomheten
  • Tap av goodwill eller omdømme
  • Følgetap eller følgeskader

Disse unntakene gjelder for alle krav som oppstår som følge av din bruk av nettstedet, unntatt krav knyttet til kjøp som reguleres av våre Tjenestevilkår.

VIRUS OG HACKING
 
 

Selv om vi bestreber oss på å opprettholde hastigheten og sikkerheten på nettstedet vårt, kan vi ikke garantere det. Vi er ikke ansvarlige for tap eller skade på ditt datautstyr, programvare eller data som følge av virus, bugs, trojanske hester eller annet teknologisk farlig materiale som kan infisere datamaskinen din mens du bruker dette nettstedet.

LENKER PÅ NETTSTEDET VÅRT
 
 

Eventuelle lenker til andre nettsteder eller tredjepartsressurser som finnes på dette nettstedet, er kun ment for din bekvemmelighet. Vi har ikke kontroll over innholdet på disse eksterne nettstedene eller ressursene, og kan derfor ikke holdes ansvarlig for dem eller for eventuelle tap eller skader som kan oppstå som følge av din bruk av dem.

COPYRIGHT
 
 

Vi eier opphavsretten til alle aspekter av dette nettstedet, inkludert design, tekst, grafikk, utvalg og arrangement, samt alle programvarekompileringer, underliggende kildekode og annet materiale. Du kan laste ned og skrive ut utdrag fra dette nettstedet for personlige eller administrative formål, forutsatt at du ikke endrer noe materiale, beholder merknaden om opphavsrett og avstår fra å bruke nettstedet til kommersielle formål eller personlig vinning. All annen bruk av materialet på dette nettstedet er strengt forbudt uten vårt skriftlige forhåndssamtykke.

JURISDIKTJON
 
 

Dette nettstedet, sammen med alt dets innhold og alle kontrakter som oppstår som følge av bruken av det, skal styres av og tolkes i samsvar med gjeldende lov.


Dato for oppdatering: 13. juni 2024