Himmelen er ikke grensen med Uwalls! Fototapetet Space er en kategori av dekorasjoner til veggene i alle rom. Tapeter med romtema vil fortrylle rommet ditt og gi deg en følelse av størrelse hver gang du ser på dem. Hvorfor bør du velge et fototapet med romtema?

Fototapeter for alle rom

Barnet ditt vil ikke være den eneste som blir overlykkelig når tapetet med romtema kommer på veggen. Dette er en flott mulighet til å gi liv til kjøkkenet, stuen eller til og med badet. Prosjektene våre egner seg også ypperlig som dekorasjon på kontoret. Sitter de ansatte for ofte i et kjedelig miljø? Hjelp dem med å fokusere med et fredelig veggmaleri med stjerner og galakser. Du lurer kanskje på hvordan et stjernebilde eller en galakse vil passe til den nåværende innredningen i rommet. Uwalls-veggmalerier kan passe godt sammen med mange dekorasjonsstiler, f.eks:

  • bohemsk
  • moderne
  • glamour
  • minimalisme
  • tradisjonell stil,
  • industriell,
  • eklektisk.

Du kan eksperimentere med ulike typer dekorasjoner og velge nøyaktig størrelse og materialtype for ditt fototapet. Du kan også se på tapeter for barn, som vi har laget spesielt for barn.

Fototapet plass og mye mer

Du er ikke astronaut, men vil gjerne se jorden fra verdensrommet? Med Uwalls kan du gjøre det mens du drikker morgenkaffen eller mens du sovner. Andre tilgjengelige 3D-temaer er planeter, stjernebilder, galakser og stjerner. Se på et galaksemaleri på veggen og lær barnet ditt om astronomi, eller bare slapp av etter en hard dag på jobben. Nattehimmelen eller solsystemet kan også hjelpe deg med å praktisere mindful living og huske de viktigste aspektene ved livet.

Høy kvalitet til en god pris

Du kan ikke be om mer enn månen på Uwalls. Vi oppfyller kravene til selv de mest kreative kundene, og det store utvalget av veggmalerier gjør det enklere å finne drømmedekorasjonen til rommet ditt. Materialene til veggmaleriene er av høyeste kvalitet til en rimelig innkjøpspris, noe som betyr at du kan glede deg over vakre vegger i lang tid. Nettbutikken vår sender over hele landet, slik at du kan bestille tapetene våre hjemme fra sofaen.

Er du fortsatt usikker på hvilket tapet du skal velge? La oss gjerne hjelpe deg med gratis designtjenester og visualisering av interiøret ditt.

les mer