Leter du etter tapeter for barn? Velkommen til nettbutikken Uwalls UK

Tapeter er en utmerket løsning for et barnerom, takket være hvilken vi vil utfylle det tomme rommet. Et iøynefallende fototapet for barn, med en rekke farger og originale mønstre, vil garantert få sønnen eller datteren til å smile. Vi er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av forskjellige plakater for barn som vil vinne hjertene til selv de mest krevende småbarn eller tenåringer.

Fototapet til barn - kjøp kule tapeter til barn i høy kvalitet og til lav pris

Når du velger våre tapeter for barn, velger du høyeste kvalitet til en attraktiv pris og unike visuelle effekter. De kjennetegnes ved at de er motstandsdyktige mot mekaniske skader og negativ påvirkning fra eksterne faktorer. Takket være dette vil de være en stilig dekorasjon av barnerommet i lang tid. Bakgrunnsbilder har uttrykksfulle farger, er motstandsdyktige mot falming, fuktighet og overdreven solstråling. De største fordelene er også at de er lette å holde rene, noe som spesielt småbarnsforeldre setter pris på.

Fototapet for barn - ideer til gutter

Et kult og stilig rom er enhver gutts drøm, både når det gjelder førskolebarn og tenåringer. Lag en uforglemmelig gave til sønnen din og velg en plakat som viser en rask bil eller et eventyrlig piratskip. Kombinasjonen av slike uttrykksfulle farger som mørkeblå, blå eller grønn med nøytral - hvit, svart eller grå garanterer en fantastisk effekt.

Fototapet for jenter

Når vi lager våre jenteplakater, har vi vært i stand til å tilpasse oss både dagens interiørdesigntrender og individuelle preferanser hos små og store jenter. Plakater med et slott eller en prinsesse, der farger som rosa eller lilla dominerer, blir den perfekte løsningen for jenters drømmerom. Hjerte- eller prikkemotivet vil derimot fungere for tenåringer.

Unisextapeter til barnerommet

Vi tilbyr også modeller av barneplakater som passer til både gutte- og jenterommet. Velg en av de fantastiske modellene nedenfor, eller se etter andre løsninger:

Fototapeter for barn - moderne dekorasjoner for alle rom

Plakatene våre vil, takket være sin moderne form, passe inn i atmosfæren i ethvert barnerom, uansett hvilken stil det tidligere var innredet i. Uansett om barnet ditt foretrekker tradisjonelt svart og hvitt eller grått, eller kanskje pastell- eller neonfarger. Hvis du er ute etter uvanlige løsninger, kan du satse på store 3D-bilder som fengsler med sine intense farger, høye bildekvalitet og fantastiske tredimensjonale effekter.

les mer