Vilkår for bruk

INFORMASJON OM OSS:

 

Dette nettstedet eies og drives av KLW Sp. z o.o.

Adresse:

st. Kielecka 41A/8 02-530, Warszawa

Skatte-ID: 9223057591

E-post: [email protected]

Bankopplysninger:

PKO Bank Polski S.A.

IBAN: PL05 1020 5356 0000 1802 0224 8557

Nedenfor finner du informasjon som beskriver vilkårene for våre produkter og tjenester. Ved å kjøpe noen av produktene på uwalls.no eller bruke nettstedet vårt, godtar du å være bundet av disse vilkårene.

Hvis du vil kontakte oss, kan du sende en e-post til [email protected].

___________________________________________

GENERELL INFORMASJON:

Disse vilkårene og betingelsene bekrefter de juridiske vilkårene (vilkårene) som vi vil selge produktet/produktene som er angitt på nettstedet vårt (nettstedet).

Vår personvernerklæring, bruksvilkår for nettstedet, frakt- og betalingsinformasjon og retningslinjer for informasjonskapsler er en del av disse vilkårene, og der det er aktuelt, er hyperkoblinger til denne informasjonen angitt i disse vilkårene.

Disse vilkårene gjelder for alle avtaler mellom oss om salg av produkter (avtalen). Les dem nøye og forsikre deg om at du forstår dem før du legger inn en bestilling. Du bør også skrive ut en kopi av disse vilkårene for fremtidig bruk.

KLW Sp. z o.o. har et nettsted, uwalls.no, som tilbyr tilpassede fototapeter. KLW Sp. z o.o., som eier og administrator av nettstedet, er også part i forhold til alle juridiske personer og enkeltpersoner som bruker nettstedet uwalls.no eller kjøper produkter som presenteres på nettstedet.

Kunden er en juridisk eller fysisk person som bruker nettstedet eller foretar kjøp på det.

Kunden forplikter seg til å oppgi fullstendig og pålitelig informasjon i bestillingsskjemaet (navn, adresse osv.). Hvis kunden oppgir feilaktige opplysninger, er kunden ansvarlig for skaden som oppstår.

Vi forbeholder oss retten til:

● å gjøre endringer på nettstedet eller fjerne det (midlertidig eller permanent) uten forvarsel

● å endre disse vilkårene for bruk når som helst. Eventuelle endringer trer i kraft fra publiseringsdatoen (oppført nederst på denne siden). Det er kundens ansvar å sørge for at de leser den nyeste versjonen hver gang de bruker nettstedet.

____________________________________________

BRUK AV NETTSTEDET:

Din rett til å få tilgang til og bruke nettsidene våre reguleres av våre vilkår for bruk av nettstedet.

____________________________________________

HVORDAN VI BRUKER PERSONOPPLYSNINGENE DINE:

Vi vil kun bruke personopplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for personvern. Les denne erklæringen nøye og forsikre deg om at du forstår den.

____________________________________________

HVORDAN KONTRAKTEN INNGÅS MELLOM OSS:

Vår betalingsprosess gjør det mulig å korrigere eventuelle feil når som helst. Ta deg tid til å lese og gjennomgå bestillingen din på hvert trinn i bestillingsprosessen for å unngå mulige feil.

Når du har lagt inn en bestilling, sender vi deg en e-post for å bekrefte at vi har mottatt den (ordrebekreftelse). Dette betyr imidlertid ikke at vi har akseptert bestillingen din, ettersom bekreftelsen kommer automatisk.

Vi aksepterer bestillingen din automatisk fra den datoen vi leverer produktet til deg, eller 7 dager etter at vi har sendt e-postbekreftelsen. Kontrakten mellom oss inngås først på dette tidspunktet.

Vi forbeholder oss retten til å avvise eller kansellere en bestilling hvis vi mistenker at du kjøper produkter for videresalg for egne kommersielle formål på en måte som etter vårt skjønn kan være skadelig for vår merkevare, vårt kundetilbud eller vår virksomhet.

____________________________________________

HVORDAN BETALE:

Du kan betale for produkter bestilt på nettstedet vårt med debet- eller kredittkort eller PayPal.

Betaling for produktene (inkludert fraktkostnader) belastes betalingskortet ditt (eller PayPal-kontoen din, hvis aktuelt) når du legger inn bestillingen. Dette betyr ikke at bestillingen din er akseptert, og hvis bestillingen din av en eller annen grunn ikke blir akseptert eller vi ikke kan levere produktene du har bestilt, vil du få full refusjon.

Hvis du betaler for produkter med PayPal, vil vi, for å bekrefte identiteten din og sikre at PayPal-kontoen din ikke brukes uten ditt samtykke, sjekke navn, adresse og andre personopplysninger du har oppgitt under bestillingsprosessen mot relevante tredjepartsdatabaser. Ved å bruke PayPal som betalingsmåte samtykker du til disse kontrollene og bekrefter at PayPal-kontoen du bruker, er din. Alle PayPal-betalinger er underlagt PayPal-autorisasjon.

____________________________________________

PRODUKTPRISER:

Prisen på produktene som er angitt i produktkortene på nettstedet, er prisen for 1 kvadratmeter med det mest populære materialet på nettstedet vårt.

Den endelige prisen på produktet ditt beregnes ut fra arealet på bestillingen, det valgte materialet, samt tilleggsalternativer som brukeren har valgt når han/hun legger inn bestillingen.

Vi sjekker vanligvis produktprisene ved mottak av en bestilling, og hvis vi finner en feil i prisen på produktene du har bestilt, vil vi kontakte deg for å gi deg muligheten til å fortsette å kjøpe produktet til riktig pris eller kansellere bestillingen. Vi behandler ikke bestillingen din før vi har mottatt ditt svar. Hvis vi ikke er i stand til å kontakte deg ved hjelp av kontaktinformasjonen du har oppgitt under bestillingsprosessen, vil vi behandle bestillingen som kansellert og varsle deg skriftlig.

Prisen på alle produkter er inkludert merverdiavgift, men ekskluderer fraktkostnader og toll.

____________________________________________

LEVERING

Du finner mer informasjon om vår frakttjeneste, leveringssteder og -kostnader i vår Frakt- og kostnadsinformasjon.

Innen Storbritannia og Europa sendes pakkene våre via UPS.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser forårsaket av transportøren. Ytterligere tollavgifter og skatter kan bli belastet av logistikkselskapet. Kontakt ditt lokale tollkontor eller fraktselskap for mer informasjon.

Når pakken er sendt, vil du motta en e-postbekreftelse med leveringsinformasjon og informasjon om hvordan du kan spore bestillingen.

Alle leveringsdatoer og -tider er veiledende. Vi gjør vårt beste for å overholde dem, men vi kan ikke holdes ansvarlige hvis vi ikke klarer det.

Vi vil varsle deg hvis vi på grunn av feil fra vår side ikke er i stand til å levere varene dine innen den perioden som er angitt på nettstedet. I slike tilfeller vil vi gi deg muligheten til enten å vente på varene eller kansellere bestillingen og få full refusjon.

Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke engasjerer installatører før du har fått levert og inspisert bestillingen. Vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tredjepartskostnader eller gebyrer du pådrar deg på grunn av manglende levering av en bestilling eller bestillinger som ikke er inspisert ved levering.

Vi kan ikke behandle bestillinger og sende på helligdager eller søndager i Storbritannia.

Alle bestillinger vil bli levert til samme adresse og med én forsendelse.

Vi ønsker å forsikre oss om at alt er i orden med bestillingen din, så sjekk den nøye når du mottar den, og gi helst beskjed til vår kundeservice innen 24 timer via e-post hvis noen produkter mangler eller er skadet. Hvis du gir oss beskjed innen denne tidsrammen, er det lettere å undersøke saken, og vi kan ordne med erstatning eller refusjon om nødvendig.

____________________________________________

BYTTE OG RETUR

For våre retur- og bytteregler, vennligst klikk her....

____________________________________________

ANSVAR

Med unntak av det som er beskrevet i avsnittet om bytte og retur, vil vi enten lage et nytt produkt eller gi pengene tilbake hvis det viser seg at et produkt vi har levert, er skadet eller defekt.

Hvis vi ikke er i stand til å oppfylle våre forpliktelser i henhold til kontrakten på grunn av omstendigheter utenfor vår kontroll, eller hvis vi leverer et produkt som er skadet eller defekt, vil vi under ingen omstendigheter påta oss ansvar for krav om tapt fortjeneste eller spesielle tap, skader eller utgifter.

____________________________________________

BARN

Vi selger ikke våre produkter til barn. Kun personer over 18 år kan legge inn en bestilling på nettstedet.

____________________________________________

ANDRE VIKTIGE VILKÅR

Nettstedet vårt og innholdet på det, og enhver kontrakt som følger av bruken av det, skal reguleres av og tolkes i samsvar med engelsk lov og skal være underlagt de engelske domstolenes eksklusive jurisdiksjon.

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, kan du kontakte vår kundeservice.