Vårt utvalg av tapeter med treeffekt er helt unikt. Du kan velge mellom en rekke mønstre og stiler for å finne noe som passer perfekt til ditt hjem. Hver eneste av våre tapeter er skapt for å virke fantastisk naturlige og autentiske, med en rekke teksturer som du garantert vil elske.

Hvilket rom passer de inn i?

I tillegg er disse tapetene svært tilpasningsdyktige og kan brukes i nesten alle rom i huset. Et tapet med trestruktur i stuen kan gi rommet en koselig og rustikk følelse. Et tapet i tre kan skape en rolig og avslappende atmosfære i et komfortabelt soverom. Det kan gi et tradisjonelt og tidløst uttrykk på kjøkkenet. I tillegg kan det gi et elegant og raffinert preg på badet.

Våre tapeter i tre er dessuten svært slitesterke og enkle å vedlikeholde. De egner seg godt i alle rom, siden de er laget av førsteklasses materialer som er motstandsdyktige mot falming, flekker og vannskader.

Du kan få tapeter med treutseende som passer perfekt uansett hvilket rom du velger å bruke dem på. Alle kan finne noe de liker i vårt utvalg av tapeter med treeffekt, som spenner fra tradisjonelle og tidløse mønstre til mer moderne og trendy looks.

les mer