Tapet til barnerommet - det kan være som en portal til en annen verden

Fototapet er et etterbehandlingsmateriale som lar deg flytte nesten til en annen dimensjon. Å velge og bestemme seg for en er litt av en utfordring. Det kan imidlertid være en morsom og givende prosess, spesielt når det gjelder valg av tapet til barnerommet. Faktorer som barnets kjønn, alder og interesser vil være til god hjelp når du skal velge.

Kategorier å velge mellom

Det finnes en vanlig inndeling i produkter for jenter og gutter, men når det gjelder tapeter til veggene, er det bedre å kategorisere dem som unisex. Det er populære kategorier som f.eks:

  • prinsesser, regnbue, enhjørninger, slott;
  • samling relatert til naturen (blomstermotiver, fortryllet skog, et stort tre eller flere trær, jungeltapet, safari, bakgrunnsbilder med dyr, f.eks. dinosaurer);
  • med biler, roboter, verdensrommet, raketter - som et moderne tapet for barn;
  • mer relatert til byplanlegging, sport eller musikk;
  • delikate mønstre i svart-hvitt (f.eks. skisser).

Det legges stor vekt på riktig utvikling av barnet. Derfor er det verdt å skaffe seg et tapet for barn som ikke bare underholder, men også er lærerikt. Et verdenskart vil for eksempel være perfekt her. Det kan også være en god idé å kjøpe og plassere tapet av himmelen, planeter og stjerner i taket.

Fototapet etter mål

Den store fordelen med å kjøpe tapet for barn i Uwalls nettbutikk er ikke bare det faktum at det er av høy kvalitet, med en flott tekstur, forberedt til en individuell størrelse og klar til å plasseres på veggen. Du kan skape et koselig sted for et barn eller arrangere et rom for to ved å dekorere det med to forskjellige bakgrunnsbilder. På Uwalls-nettstedet kan du finne en attraktiv kampanje når prisen er lavere enn den vanlige, og bestille den i en bestemt størrelse med hjemlevering med UPS-kurér.

Praktiske materialer

Alle bakgrunnsbilder som er tilgjengelige i Uwalls-butikken har en ikke-vevd bakside. Vinyl- og Vinyl Premium-teksturer har et tynt lag vinylbelegg (PVC-belegg) som gir holdbarhet og motstandsdyktighet mot skader. Det gjør også at de kan tørkes av med en fuktig klut eller svamp. Økonomimaterialet egner seg godt til soverom og barnerom fordi det puster bedre. Premium-vinyl har et ekstra lag med lakk som avviser fuktighet og smuss og er lett å rengjøre, slik at det passer perfekt på kjøkken og bad. Vinyl- og Premium Vinyl-materialer kombinerer fargemetning og høy slitestyrke, så de vil være perfekte for andre rom.

les mer