Hvis du er på utkikk etter tapet til stuen i Norge for å gjøre hjemmet ditt koselig og unikt, kan du velge fra kolleksjonen som er tilgjengelig i Uwalls nettbutikk. Vi tilbyr tapeter av høy kvalitet med levering i Norge.

Typer av moderne tapet til stuen

Det er forskjellige typer tapet til stuen til salgs tilgjengelig til vanlig pris og kampanjepris. Avhengig av dine behov og preferanser, finner du her elegante, moderne eller uvanlige mønstre som f.eks:

  • 3D-tekstur,
  • svart og hvitt tapet,
  • blomster- og naturdesign,
  • imitasjoner av murstein og marmorvegger.

Hvordan velge tapetmalerier til stuen?

Tapetmalerier til stuen kan utformes som:

  • et mønster - viser for eksempel geometriske figurer, blader og blomster,
  • et maleri - ser ut som et kunstverk som dekker veggen. Du kan matche dem i henhold til størrelsen og stilen på stuen din.

Hvis du ønsker å skape en stilfull stue, er tapeter med luksuriøst design som grå eller gullmarmor et godt valg. Naturmalerier, for eksempel japanske hager, delikate pioner eller blomstrende gylne trær, vil også fungere perfekt.

Til moderne interiør og loftinteriør passer for eksempel mørke og svarte tapeter som viser bylandskap, murstein eller geometriske moduler.

I en liten stue bør du satse på lyse farger og beskjedne tapeter. De vil få rommet til å se større og lysere ut og vil ikke overvelde interiøret. I tillegg er en 3d-tapet til stuen et godt valg fordi det vil gi en effekt av mer plass.

Hvis stuen din er romslig, kan du dekorere den med tapeter med mange mønstre og en blanding av farger for å få den til å se mer innholdsrik ut. På den måten unngår du tomhetseffekten i et stort rom og vil føle deg mer komfortabel når du oppholder deg der.

Tapeter med grønne blader og trær passer til rom i boho-stil. Du vil like dem, spesielt hvis du bruker stuen som et sted å slappe av i fred og ro. Grønne farger og natur bidrar til å roe ned og hvile.

Hvordan designe tapet til en moderne stue?

Når du ønsker å bruke moderne tapet i stuen din, er det best å velge en side av rommet som aksentvegg. Det bør være godt synlig og ikke dekket av mange ting. For å skille tapetet og vise det fine designet, er de mest populære løsningene:

  • å lage den bak sofaen,
  • å lage en TV-bakgrunn.

Sjekk ideer til stue tapet trender 2023 i butikken vår og lag et stilig interiør der du vil tilbringe tiden din med glede!

les mer